Bkool Smart Pro 2

Så kom der endelig en afløser til den gamle Bkool Smart Pro. Den nye model hedder noget så simpelt som Bkool Pro 2, men er nem at kende fra den gamle model, da denne var hvis og den nye model er gul.
Der er ikke sket ret meget i designet af hometraineren, men der er sket en hel masse, når det kommer til teknologi. Specielt på Bluetooth er det meget og mærkbare forandringer at spore.

Her er lige en kort oversigt over de fede features på den nye Bkool Smart Pro 2 hometrainer:

Kraftfuld: Med sine 1200 W og simulering af 20% stigninger, dækker maskinen lagt de flestes behov
Stabil: Benene er udstyret med teleskop og kan derfor trækkes godt ud for at sikre stabil kontakt med underlaget
Lydsvag: Lyden er nu helt nede omkring 68 dB ved en hastighed på 35 km/t
Inerti simulering: Bkool hometrainere er de eneste, som kan simulere inerti. Læs evt. mere om inerti her – https://da.wikipedia.org/wiki/Inerti
Trådløs: Hometraineren understøtter både ANT+ og Bluetooth
Lille og let: Kan foldes eller skilles i to for let opbevaring og vejer blot 11,6 kg.
Plug & Play: Super nem opsætning med Plug&Play. Automatisk justering af ruller med hjulet
Stort range: Passer til hjul fra 20” og helt op til 29”


Bkool er et highend produkt

Den nye Bkool flytter sig fra at være en af de billigste interaktive hometrainere på markedet og en tand op i hierarkiet. Hvis man i fremtiden vil have en billig hometrainer fra Bkool, så skal man gå efter lillebroren Bkool Smart Go.

Der er nu lagt så mange udviklingstimer i Bkool, at de både byder på top avanceret software og en mekanik, som ikke mere er fyldt med de samme små fejl, som nogle af de tidligere modeller har været præget af. Men undervejs må man også give Bkool, at de både har skabt en utrolig brugbare maskine til den almindelige bruger og noget rigtigt godt software. Hvis man vil have lignende simulering, så skal man af med omkring det dobbelte for en hometrainer fra et af de andre mærker. Bkool vinder i dag både på deres online community og på deres fysiske produkt. Samtidig har de skabt en meget fast kerne af Bkool brugere, som ikke umiddelbart har nogle planer om, at de ikke i fremtiden skal fortsætte i deres Bkool univers. Dette gør også, at man er nød til at købe sig ind i Bkools online simulator, hvis man vil køre mod sine venner. Man behøver dog ikke købe en Bkool for at kunne være med.

Hvis man købe en ny Bkool, så får man automatisk 3 måneders Premium abonnement med, så man kan lade sig friste af alle de fede ruter, træningsprogrammer m.m. som online universet byder på.