Bkool Connect Sport hometrainer med videosessioner

En af de billigste hometrainere med videosessioner er fra Bkool. Her får man en rigtig lækker hometrainer, som faktisk virker rigtig godt i forhold til prisen.

Funktioner:

Hometraineren kan måle hastighed, stigningsprocent, kadence, distance og watt. Hvis man har et pulsbælte, så kan den desuden angive puls
Let at klappe sammen og opbevare. Fylder kun ca. 20 * 50 cm sammenklappet.
Leveres med quick-release, så man hurtigt kan sætte den fast i hjemmetræneren.
Justerbar bredde.
Vægt: 14 kg.

Fordele:

Du vælger selv, hvad du vil køre. Er dagen til et bjerg, så kan man gøre det og hvis energien er lidt mere afdæmpet, så kan man nøjes med en flad etape.
Du kan dyste mod andre på nettet eller mod kammerater, hvis de har en Bkool.
Du kan hente dine egne ture ind, hvis du har et gpsur og så kan du bruge dette som et træningspas og se om du kan gøre det bedre.
Der er et kæmpe udvalg af forskellige ruter at vælge imellem. Lige pt ligger der omkring 100 ruter tilgængelig online.
Der medfølger et guldabonnement, som er gratis i 2 måneder. Her har man mulighed for at afprøve de forskellige ting, så man lettere kan tage stilling til, hvilket abonnement, som man gerne vil have.
Prisen på et sølvabonnement er 5€ pr. md. hvilket er en overkommelig pris. Her får man adgang til nogle fede funktioner, såsom træningskalender og mulighed for selv at uploade videos.

Ulemper:

Maskinen larmer en del
Kan ikke sluttes til mac
Pulsbælte følger ikke med
Hvis man ikke betaler for abonnement, så får man ikke de fede funktioner, men kun adgang til det socialte netværk.

Konklusion:

Her er tale om en rigtig lækker hometrainer, som virkelig giver nogle gode ture. På trods af den billige pris og en smule larm, så virker alt og maskinen er sjov at bruge. Hometraineren er hurtig og let at stille op og hjemmesiden er let at overskue og giver god kontakt til andre brugere.
Det er helt bestemt en hometrainer, som er pengene værd.

Billigste pris på Bkool Connect Sport er pt 2999 kr.

Find den billigste pris til mig > > >