Hometrainer udstyr, træningsmåtte til hometrainer, svednet, dæk til hometrainer.

Hvis man går meget op i sin hjemmetræning og bruger mange timer på den, så vil man oftest også begynde at tænke i ekstraudstyr, som kan gøre træningen endnu lettere eller ekstraudstyr til hometrainer som bare gør det hele mere praktisk. Et af disse praktiske tiltag er at benytte en træningsmåtte til sin hometrainer.

Træningsmåtte / beskyttelsesmåtte til hometrainer

Hvis man er entusiastisk omkring sin hjemmetræning, så vil man hurtigt opdage en stor klam svedplet under hele ens hometrainer og desuden vil man også ved intensiv træning kunne mærke, hvordan hometraineren bevæger sig hen over det flotte parketgulv i stuen. Når konen kommer hjem og finder gulvet badet og ridset, så kan det godt være at næste træning foregår nede i den mørke kælder……
Derfor kan man ligeså godt overveje med det samme, om man ikke skal ofte et par hundrede kroner på en god træningsmåtte til at lægge under sin hometrainer. En træningsmåtte eller beskyttelsesmåtte til hometrainer, har desuden den gode effekt, at den også dæmper lyden og vibrationerne fra din hometrainer og beskytter gulvet mod slidmærker.

Svednet til hometrainer.

For at beskytte gulvet mod sved, kan man også nøjes med at købe et svednet til ens hometrainer. Et svednet spændes ud mellem cyklens styr og sadel og kan så opfange den sved der ellers ville være endt på gulvet eller på cyklen.

Dæk til hometrainer.

En anden god investering man kan gøre, når man vil til at køre på hometrainer er at købe sig et par gode cykeldæk, som er beregnet til brug på hometrainer. Grunden til at det kan være en god idé at købe specielle dæk til hometrainer er, at disse også er med til at reducere støj og vibrationer fra hometraineren. Desuden er cykeldæk til hometrainer lavet, så de nedsætter slid på rullerne, så man ikke skal ud og investere i nye ruller til ens hometrainer. Man skal dog være meget opmærksom på, at dæk til hometrainer ikke kan benyttes til andet og ikke kan holde til, at man kører en tur på dem ude på asfalten.
Her kan du finde billige dæk til hometrainer

Skriv et svar