Billig hometrainer video, interaktiv, pc, test hometrainer

Interaktiv hometrainer med videosessioner og opkobling til pc eller tv.

Der findes en lang række interaktive hometrainere og en af dem, som har deltaget i og vundet mange test er en hometrainer fra BKOOL. En BKOOL hometrainer ligger i et billigt prisleje for en interaktiv hjemmetræner.

Den største forskel på BKOOL og mange andre kendte mærker såsom Elite og Tacx er prisen, hvor de andre anerkendte mærker ligger i et prisleje omkring 6 – 10.000 kr. Så er BKOOL billig med sin pris på blot 3.999 kr. i vejledende udsalgspris. Dette skal ses i lyset af, at BKOOL hometrainer har mange af de helt fede funktioner for en interaktiv hometrainer, såsom muligheden for at koble op online, video og køre mod konkurrenter, hente løb som Giro D Italia og Tour de France ned ud over at man naturligvis også kan lave sine egne ruter. Desuden leveres BKOOL med alt nødvendigt udstyr til hometrainer såsom kadencemåler, forhjulsklods, quickrelease m.m. Det eneste du selv skal have er en cykel og en pc og så er du i gang.
Ved at vælge en BKOOL hometrainer får du ikke bare mulighed for at holde din vintertræning ved lige ved at træne cykling hjemme, men du får også et abonnement med, som giver dig gratis adgang til et socialt netværk, hvor du kan dele din interesse for BKOOL og hometrainer med andre ligesindede. Her kan du trække på andres erfaring med hometrainer og du kan selv komme med anbefalinger i forhold til hometrainere og gode råd til at få optimal udbytte ud af hjemmetræning med video på en hometrainer.
Dette forum for hometrainer giver desuden mulighed for at skaffe et netværk med andre, som mangler en cykelpartner eller nogle som gerne vil deltage i virtuelle løb på hometrainer. Du kan løbende blive opdateret omkring nyt software til hometrainer og blive informeret om nye test eller nye tendenser indenfor hometrainer verdenen.
Hvis man vælger at opgradere sit Bronze abonnement til BKOOL som følger med hometraineren, til sølv eller guld abonnement, så kan man for få penge tilkøbe sig muligheden for at tage forskellige test, lave din egen træningskalender, tage imod udfordringer fra andre brugere af video hometrainere og mange andre fede tiltag, som gør den ellers så kedelige vintertræning til en drøj og sur tjans til i stedet for at blive en leg og et sjovt dagligt eller ugentligt indslag.
Hos cykelpartner.dk kan du købe mange forskellige hometrainere også interaktive hometrainere.

Skriv et svar