Hometrainermåtte – måtte til hometrainer.

En hometrainer måtte beskytter ikke blot gulvet, men er også med til at dæmpe vibrationer og støjgener fra en hometrainer.

Hvorfor skal man bruge en hometrainermåtte?

En hometrainer er både bygget til at være et effektivt træningsredskab og til at være så støjsvag og skånsom mod omgivelserne som muligt. Men hvis man vil have en effektiv træning, så er man nød til at sørge for, at en hometrainer eller en træningsrulle først og fremmest er god at træne på. Dette gør dog, at det kan være lidt hårdt for ens gulv at benytte sig af en hometrainer og hvis man bor i en lejlighed, så kan det også give årsag til nogle sure miner fra underboere. Heldigvis er der opfundet en speciel måtte til hometrainere. Denne måtte er lavet, så kan den kan tåle den store belastning fra hometraineren, men måtten er også lavet, så den skåner både rytter og omgivelser for nogle af de vibrationer, som en hometrainer unægtelig vil afgive.

En hometrainer stå ikke stille.

En hometrainer står ikke 100 % stille og derfor kan den let lave ridser i gulvet, når man bruger den. En Hometrainermåtte fungerer lidt som et skridsikkert underlag og sikrer både at hometraineren står bedre fast og samtidig sørger måtten for, at rigtig mange af de vibrationer, som normalt ville forplante sig til gulvet i stedet bliver absorberet i hometrainermåtten og derfor vil der ikke være nær så meget støj, der kan forplante sig i gulvet.

hometrainermåtte

Beskyt gulvet mod sved med en hometrainer måtte.

En anden helt stor fordel i forbindelse med at bruge en måtte som underlag til en hometrainer er, at man ikke kan undgå at svede temmelig meget, når man træner på sin cykeltræner. Ved at have et underlag under sin hometrainer, så kan man også opfange en stor del af den sved, som ellers ville ligge på både cykel og gulvet efterfølgende. Hvis man bruger en måtte til sin hometrainer, så er det superlet efterfølgende lige at tørre den af med en klud i stedet for, at man skal til at vaske hele gulvet.

Prisen på en hometrainermåtte.

En hometrainermåtte koster omkring 500 kr. og enhver, som har haft en måtte til hometrainer, vil ikke kunne undvære den i fremtiden. En hometrainer måtte vejer ikke meget og man kan let folde den sammen, så den ikke tager ret meget plads, når den ikke er i brug. Grunden til at man bør købe sig en rigtig hometrainermåtte i stedet for at bruge et almindelig liggeunderlag eller en fitnessmåtte er, at en hometrainermåtte har en vandtæt membran, som sikrer, at sveden ikke går igennem måtten og ned i gulvet. Desuden er en måtte til hometrainer lavet med ekstra slidstyrke, så man ikke kommer til at lave huller eller andre skader i den, når man står af og på sin cykel med cykelsko og klamper på.

Find din nye hometrainermåtte i shoppen.