Hold din form ved lige til vinter med en hometrainer

Er du også træt af der her?

Der findes både varmere og mere behagelige alternativer, hvis man gerne vil holde sin cykelform ved lige i løbet af vinteren.

Ryk ind i varmen til vinter

Langt de fleste af os synes at sommeren er meget sjovere at motionere i, som vinteren er. Der er selvfølgelig ikke den store forskel, hvis man går i fitnesscenter året rundt, men det er der mange, som ikke gør. Cykling er udbredt i Danmark og mange benytter det som motionsform om sommeren. Men når vinterens slud, sne og ikke mindst is melder sin ankomst, så stopper de fleste med cyklingen.
Udvalget i hometrainers er stort og der findes en for enhver smag og desuden er dette en nem og hurtig måde at holde sig form på om vinteren.

Alternativer til cykling udendørs

Alternativet for de fleste bliver, at de melder sig til fx et spinninghold og for nogle fungerer det fint. Men for andre kniber det med at finde tiden til at komme afsted på et bestemt tidspunkt hver uge og derfor dør træningen tit ud igen.
Hvis man er typen, som godt kan finde ud af at træne alene, så er det her, at man kan overveje at investere i en hometrainer. En hometrainer er ikke dyr og den fylder meget lidt. Derfor vil det være en mulighed for langt de fleste at benytte sig af denne form for træning. Der bør dog skiftes dæk på cyklen, så man ikke ødelægger hverken dæk eller selv hometraineren.

Valg af den rette hometrainer

Hvilken hometrainer man skal vælge anhænger af rigtig mange ting. Der findes hometrainere til meget lave priser og så kører det ellers bare opad til de super tekniske modeller. Her er man nød til at finde ud af, hvilket behov man har og hvad man er villig til at investere i det.
Mange tror, at man kun kan bruge en hometrainer til racercykler også kaldet for landevejscykler, men det er ikke korrekt. En hometrainer er bygge efter at passe til en bestemt størrelses hjul og i andre tilfælde benyttes baghjulet slet ikke. Derfor kan man sagtens også benytte en hometrainer til sin mountainbike. I de hometrainere, hvor man benytter sit baghjul, monteres den via en thru axle og hvis man vil benytte andet end en racercykel, så skal man sikre sig, at der følger forskellige aksler med i pakken eller at den rigtige størrelse kan tilkøbes efterfølgende.

Kom godt i gang

Hvis du skal i gang med hometrainer for første gang, så klik lidt rundt på siden her. Så finder du en masse gode råd til, hvordan du kommer godt i gang og ikke får hverken over- eller underkøbt din første hometrainer.
Rigtig god fornøjelse