Elite Turbo træner – Turbo Muin hometrainer

Elite beskriver selv Elite Turbo Muin med følgende sætning – “Total træning – Total kontrol” og denne hometrainer giver dig også en rolig tur, på en stærk og stabil maskine.

Direkte mount hometrainer

Når man benytter sig af ruller på en hjemmetræner, så vil der altid i kontakten mellem hjulet og hometrainerens ruller forsvinde noget energi. Denne problemstilling er løst med Elite Turbo Muin, hvor man tager cyklens baghjul af og erstatter det med Turbo Muin.
Foruden at man får fordelen af, at man kan udnytte sin energi til fulde (og faktisk også bedre end ude på landevejen), så slipper man også for, den lyd som unægtelig vil opstå, når der er friktion mellem to genstande samt lyden fra hjulets rotation. Derfor kan man med fordel kigge efter denne type hometrainer, hvis man fx bor i lejlighed eller i det hele taget bare gerne vil være fri for støjen fra en almindelig hometrainer.

Fluid modstand

Elite Turbo Muin har en integreret modstand af fluid typen. Dette vil sige, at modstanden er bygget op i væske, hvilket vil give en progressiv modstand, der øges i takt med, at man øger kraften i pedalerne. Denne form for modstand er perfekt til træning af sprint og kadencetræning, da der kan opnås en meget høj modstand, som kan komme helt op over 2000 watt. Så hvis du er en kraftfuld rytter, som gerne vil have lov til at træde til i intervallerne, så bør du tage denne hometrainer med i dine overvejelser.

Nem opbevaring

Rammen er foldbar og dette gør den let at opbevare i hverdagen. Men også som opvarmningsredskab er den ideel, da den et let at have med og desuden ikke skal forbindes med kabler m.m. Af med baghjulet og ind i mounten og så er du kørende. Letter bliver det vist ikke.

Hometrainer til mtb, racer m.m.

Da man ikke skal tage hensyn til hjulstørrelsen, så passer denne hometrainer til langt de fleste cykler.
Hvis blot cyklen er monteret med en af følgende kassetter, så lover Elite, at den passer

  • Shimano 9 speed
  • Shimano 10 speed
  • Shimano 11 speed
  • Alle Sram kassetter
  • Campagnolo (dette kræver en adapter TT4222)

her