Elite Qubo Fluid

Elite Qubo Fluid er storebror til Elite Qubo Power Pack, der i modsætning til Fluid er en cykeltræner med magnetisk modstand, som giver en jævn og behagelig modstand og som simulerer en naturlig cykeltur på landevejen utroligt godt.
Foruden det meget behagelige system med væskemodstand har Elite også i Qubo Fluid fået lavet en hometrainer, som er utrolig stærk og holdbar og som byder på smarte features i form af blandt andet et nyt og meget anvendeligt fast fixing system. Den gode og stabile Crono Qubo Compass ramme er desuden brugt til denne hometrainer og underbygger den realistiske følelse af at køre på vejen yderligere.
Som alle andre Elite hometrainere giver Qubo Fluid naturligvis også mulighed for at hente Elites trænings app til både Android og Ios og man har derfor muligheden for at benytte E-Training både på sin smartphone eller på sin Ipad eller Android Tablet.
Modellen Qubo Fluid giver gode muligheder for at montere både din racercykel og din mtb, da den kan bruges til hjulstørrelser i spændet helt nede fra 24” og helt op til 29” cykelhjul.
Se billeder af Elite Qubo Fluid og andre Elite hometrainere her >>>
Det smarte monteringssystem gør, at du blot skal tage din egen quick release ud og montere cyklen i hometraineren ved at montere cyklens bagaksel med det smarte fast fix system. Og når du har fået baghjulet monteret, så hjulet hviler nok hometrainerens støjsvage rulle, så er du klar til træning. I de fleste tilfælde vil det være en fordel, hvis man sætter en blok under cyklens forhjul, så man ikke føler, at man kører hele turen ned af bakke.