Kontakt

Hometrainer.dk er tiltænkt som en hjælp til dig med at finde nyttig information omkring hjemmetrænere og relaterede produkter til vintertræning.
Vi forsøger at have så relevant information tilgængelig som mulig, men det sker desværre sommetider, at der sniger sig en fejl eller nogle udsagn ind, som ikke er korrekte, hvis du opdager, at der fremgår noget af siden, som ikke er 100 % i orden, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi vil også rigtig gerne høre fra dig, hvis du mener, at du har noget fagligt interessant til tilbyde til vores brugere. I så fald kan vi kontaktes via kontaktformularen herunder.

Desuden skal der gøres opmærksom på, at denne side er en kommerciel side og at der fra nogle links opnås en kommission fra vores samarbejdspartnere. Den kommission som opnås bliver i udbredt grad brugt til at dække de udgifter, der er til at indhente og formulere nyt indhold til siden hele tiden. Hvis du er skribent og har en grundig og faglige viden indenfor hometrainere, så kan du også blive en af dem, som kan tjene lidt på at dele din erfaring med andre brugere.

Hvis det har interesse, så kan vi kontaktes via ovenstående kontaktformular.

Den officielle adresse for hometrainer.dk er:

Hometrainer.dk
Jernbanegade 4
1608 København V

Telefon: +45 51915442

Skriv et svar