Hometrainer – billig, udsalg, tilbud, test, pris

Stort udvalg i billige hometrainere og træningsruller fra BKOOL, VELOMAN, GIST, ELITE, TACX, KINETIC, XLC blandt flere findes i handlen online. Find dit behov, den rette forhandler og den rigtige pris.

Hvad er en hometrainer?

En hometrainer kaldes også for en hjemmetræner til cykel. En hometrainer er beregnet til at sætte cyklen fast i ved baghjulet og den kan så justeres til at belaste baghjulet i forskellige trin, så man kan simulere et almindeligt træningspas. Der fines hometrainere i mange forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er et godt substitut for den daglige eller ugentlige cykling i sommerperioden, da cyklingen kan foregå indendørs. En hometrainer består af en stander, der holder cyklen, en bremse som styrer belastningen og en justeringsenhed til at regulere belastningen. Justeringsenheden på en hometrainer kan være af meget varierende karakter og vil blive beskrevet separat. Selve meningen med en hometrainer er, at man kan få dyrke indendørs cykling på en effektiv måde. I Danmark indbyder vejret ikke ofte til udendørscykling i løbet af vinteren og hvis man vil være i form til foråret, så er man nød til at holde sin form ved lige hele året rundt. Hvis man gerne vil træne hjemme, så er en hometrainer det perfekte valg til dette formål.

Find dit behov.

Når man skal ud og investere i en hometrainer, så skal man sætte minimum 1000 kr. af til det. Selv om 1000 kr. ikke lyder af meget, så må man også bare indrømme at 1000 kr. er mange penge, hvis man vælger forkert. Man kan sagtens finde en hometrainer, som er billigere end de 1000 kr. man hvis ikke at det er en hometrainer der er på udsalg eller som er med i et knald tilbud, så vil under 1000 kr. oftest være for lille en pris for en hometrainer.

Det som man får ved ikke at købe den billigste hometrainer er stabilitet og reduceret støj. Så hvis du kun skal bruge din hometrainer lidt og hvis du altid kører med høretelefoner på, så kan en hometrainer til 999 kr. måske godt dække dit behov. Men hvis du ved på forhånd, at du kommer til at køre mange timer på den, så bør du overveje, om ikke du vil investere lidt mere i en støjsvag hometrainer i stedet og muligvis gå hele vejen og købe en med mulighed for videosessioner.

Find dit prisleje.

Priserne varierer meget på hjemmetrænere fra priser på 599 kr. for den billigste hometrainer i Bilka til priser lige i underkanten af 12.000 kr. for Elite RealPower hjemmetræner fra CyclingPower. Der er nok ikke mange der kan være i tvivl om, at man ikke har brug for en hjemmetræner til 12.000 kr. men det er faktisk også de færreste der vil få god glæde af den billigste hometrainer. Man bør derfor sætte sig en realistisk pris på, hvad en hometrainer koster og hvad man har råd til at betale. Hvis man er en person der let keder sig, så kan det ikke betale sig, at man nøjes med at købe en billig hometrainer og så finder ud af efter kort tid, at man ikke får den brugt. Så må man hellere sparer op og vente lidt længere og så vente på et godt tilbud på en interaktiv hometrainer med videosessioner, så man kan koble op til en pc eller et fjernsyn og køre videoruter til sine lange pas evt. i konkurrence med andre.

Hometrainer mærker

Der findes mange forskellige mærker af hometrainere i handlen og her er en liste over de mest kendte.

Skriv et svar