Bkool hometrainer Pro trainer

Bkools nye hometrainer model er nu i handlen og har fået navnet Pro Trainer.

Den nye Bkool hometrainer er en opgradering af den meget populære model Connect Sport.

Hvad er ændret på Bkool Pro Traner?

 • Stabiliteten er bedre
 • Lyddæmpningen er bedre
 • Nedsat vægt
 • Reduceret størrelse
 • Farven sort – hvid
 • Kompatibel med Appel
 • Indbygget kadence
 • 3D visning
 • Musikafspilning
 • Voice chat
 • Opgraderet software


De nye features hos Bkool Pro Trainer

Stabilitet

Selvom vægten og størrelsen er sat ned, så har Bkool alligevel formået at lave en hometrainer, som er mere stabil og hvor man oplever færre vibrationer end ved modellen fra 2014.

Lyddæmpning


Bkool Connect Sport: 75 dB
Bkool Pro Trainer: 64 dB

Det er lykkes at nedsætte støjniveauet på Bkool Pro Trainer med hele 15%. Det kan være svært at forholde sig til, at støjniveauet er faldet med 11 decibel, men det er faktisk en del. Som det ses af billedet til venstre, så ligger støjniveauet nu lige over den, som man kan forvente at høre fra fugle i naturen. På den gamle model, var det flere, som ikke var helt tilfreds med støjniveauet, men på den nye Pro Trainer skulle dette problem være løst. Specielt hvis man bruger en hometrainermåtte til at lægge under hometraineren, så vil man få en helt anden oplevelse med sin hjemmetræner.

Vægt

Bkool Connect Sport: 11,7 kg
Bkool Pro Trainer: 10,9 kg
Vægten er reduceret med næsten et kilo, hvilket man tydeligt mærker, når man skal håndtere hometraineren.

Størrelse

Bkool Connect Sport: 586 x 610 x 412 mm
Bkool Pro Trainer: 580 x 610 x 412 mm
Størrelsen er ikke reduceret ret meget, men lidt har også lov til at blive nævnt. Desuden kan man naturligvis hurtigt og let klappe sin hometrainer sammen, så den er lettere at opbevare.

Farven


Bkool Connect Sport: hvid
Bkool Pro Trainer: sort
Tidens trend er mørke farver og i den retning har Bkool valgt at være med på moden og lave den nye model i sort. Mange billeder illustrerer den som grålig, men den faktiske farve er lidt mat men sort farve.

Kompatibel med Appel


I modsætning til Connect, så er den nye Pro Traner blevet gjort kompatibel med produkter fra Appel. Derfor kan brugerne nu glæde sig over, at kunne koble blandt andet sin Iphone og Ipad til deres Bkool hometrainer. Man har naturligvis også bibeholdt muligheden for at benytte Androidsystemer.

Opgraderet software

Softwaren er opgraderet på flere fronter, men der hvor det ses mest er i design og hastighed. Det nye design er langt mere brugervenligt end det gamle og man fristes endda til at sige, at det er let at lære og let af nativere rundt i. Desuden er der optimeret på hastigheden i skiftene. Desuden har Bkool introduceret en ufatteligt realistisk 3D visning. Både i 3D og i almindelig 2D bliver man virkelig imponeret over billederne.
Fra at man har brugt videosessioner til at gøre sin træning mindre kedelig, så giver de livagtige billeder nu en fornemmelse af næsten at være til stede på ruten.

Indbygget kadence

En dejlig feature – der er indbygget kadencemåler i Bkool Pro Trainer.

3D visning


Du kan i 3D visning dele ruter med op til 100 andre personer. Dette er en eksklusiv teknologi som kun fås fra Bkool.

Musikafspilning

Hvis du har en Spotify konto, så kan du koble den sammen med din Bkool Pro Trainer og høre musikken direkte.

Voice chat

Dette giver dig mulighed for at snakke med dine klubkammerater eller med dine konkurrenter undervejs på turen.

500.000 ruter

Bkool er nu oppe på at tilbyde sine brugere hele 500.000 ruter og hvis man bruger 3D visningen, så kan man frit vælge mellem alle ruter i hele verden.
Dermed kan du hvis du ønsker det, slippe for nogensinde at skulle køre den samme rute to gange og du kan altid dele dine ruter og køre mod op til 100 andre på en given rute.

Plug & Play

Bkool Pro hometrainer er plug & Play og indenfor et minut kan du tage din hometrainer frem, slutte den til og sætte din cykel i den. Herefter er det bare at hoppe i sadlen og få nogle km i benene. Det er virkelig simpelt og ekstremt let at have med at gøre.

Prisen på Bkool Pro hometrainer

Det er utroligt at man kan få så mange features og så stabil og kraftig en hometrainer for under 3500 kr. Der er ingen konkurrerende producenter, som kan levere noget, som er blot i nærheden af, hvad man får ved at købe en Bkool Pro Trainer. Man kan sagtens få en billigere hometrainer, men man får både en mere klodset, mindre stabil, mindre kraftig og til sammenligning direkte uintelligent hometrainer i forhold til denne model.
Hvis du har intensioner om at begynde at bruge hometrainer, så bør du virkelig overveje en Bkool Pro Trainer – det er helt vildt, hvad man får for sine penge.